Zalatnai Luca

Tíz éve foglalkozom az Európai Unió és a Magyar Kormány által finanszírozott pályázatokkal főként közoktatáshoz és felsőoktatáshoz köthetően, illetve szociális, egészségügyi témákban.

A Dunaújvárosi Főiskolán kommunikáció és művelődésszervező/andragógia szakon végeztem. Ezt követően 2010-ben a megboldogult Oktatási Minisztérium Európai Uniós pályázatokat kezelő igazgatóságán helyezkedtem el, ahol a közoktatási intézményeket segítő pályázat koordinálásában vettem részt közreműködői oldalról. 2014-től csoportvezetőként a Nemzeti Kiválóság Programot valósítottuk meg kollégáimmal, akikkel  több ezer ösztöndíjat kezeltünk. Később is inkább a projektek megvalósításában vettem részt többek között a Nemzeti Szakképzési Hivatalban, illetve az Oktatási Hivatalban.

2017 augusztusától vettem át a magyarországi eTwinning projektmenedzseri feladatait, ahol világossá vált számomra a nemzetközi mobilitás és jógyakorlat csere elősegítésének kiemelkedő fontossága az oktatásban.

Projektjeim, amelyekben közreműködtem:

  • 2010-13: “A pedagógiai és módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése” (ÚMFT – Új Magyarország Fejlesztési Terv)
  • 2014-15: “Nemzeti Kiválóság Program” (ÚSZT – Új Széchenyi Terv)
  • 2016: “Digitális szakadék csökkentése” (Széchenyi 2020)
  • 2016- 17: Nemzeti Tehetség Programok
  • 2017-19: eTwinning Hungary (eramsus+)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük